Madonnaa ja Katy Perryä juksattiin – luulivat italialaisten laulavan parvekkeilla heidän biisejään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat parhaillaan karanteenissa, ja vähintään kymmenet miljoonat joutuvat olemaan kodeissaan ulkonaliikkumiskiellon vuoksi. Sosiaalisen median avulla on voitukin viime päivien aikana nähdä millaisia keinoja ihmiset ovat keksineet itsensä ja perheensä viihdyttämiseen kotona.

Viikonlopun aikana Twitterissä levisi koskettavia videoita, joilla nähtiin miten italialaiset ihmiset olivat alkaneet musisoimaan parvekkeillaan. Alkuperäisellä videolla italialaiset nostavat omaa mielialaansa laulamalla jalkapalloon liittyviä kannatuslauluja. Nyt videoista on kuitenkin alkanut leviämään tekaistuja versioita, joilla ihmiset ovat juksanneet megaluokan poptähtiä.

Videoiden päälle on laitettu jokin tunnettu popkappale, joka saa tilanteen näyttämään siltä kuin italialaiset lohduttaisivat toisiaan yhteislaululla jonkin amerikkalaisen kappaleen tahdissa. Tällaisilla videoilla on onnistuttu huijaamaan jo muun muassa Katy Perryä, Madonnaa ja Cheryliä. Heistä jokainen jakoi videot omilla kanavillaan liikuttuneina siitä, että ihmiset saavat tällaisen tilanteen keskellä heidän musiikistaan voimaa ja lohtua.