Madonnan vähäpukeinen somekuva ihmetyttää – hyppii pian onnesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on joutunut viime aikoina perumaan lukuisia Madame X -kiertueensa esiintymisiä polvi- ja lantiovammojen vuoksi. Monien muiden supertähtien tavoin Madonna ei tällä hetkellä keikkaile lainkaan koronaviruksen vuoksi. Kotona hänellä on sen sijaan nähty suuriakin ihmisjoukkoja viime viikkoina.

Nyt 61-vuotias popin kuningatar nähdään poikkeuksellisessa valokuvassa, jossa hän poseeraa kameralle ilmeisesti kotonaan ja vähissä vaatteissa. Kuvatekstin mukaan Madonnalta on ilmeisesti ollut viimeisen kahdeksan kuukauden ajan kateissa rustoa, joka on nyt hoidon seurauksena palaamassa. Hän lupaa hyppiä päästessään taas kuntoon.

Madonna kertoo videolla siitä miten koronavirus ei syrji ketään. Sen voi saada kuka tahansa missä tahansa, minkä vuoksi viruksen silmissä kaikki ovat laulajan mukaan tasa-arvoisia. Madonna sanoo, että koronaviruksessa hienointa ja samaan aikaan kamalinta on se, että se on laittanut kaikki ihmiset samalle lähtöviivalle.