Tubettaja Corey La Barrie kuoli auto-onnettomuudessa – realitytähti pidätettiin murhaepäiltynä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juuri 25. syntymäpäiviään viettänyt Youtube-tähti Corey La Barrie on kuollut auto-onnettomuudessa. Hänen onnettomuusautoa ajanut ystävänsä Daniel Silva on sittemmin pidätetty murhasta epäiltynä.

La Barrie ja Ink Master -realitysarjasta tunnettu Silva olivat palaamssa tubettajan syntymäpäiväjuhlilta, kun heidän McLaren-autonsa törmäsi liikennemerkkiin ja puuhun. Miehet toimitettiin sairaalaan jossa La Barrie julistettiin myöhemmin kuolleeksi. Autoa ajanut Silva kärsi onnettomuudessa lievistä vammoista.

TMZ-sivuston mukaan auton nopeus oli korkea onnettomuushetkellä ja juhlissa paikalla olleet kertoivat Silvan nauttineen alkoholia ennen ratin taakse hyppäämistä. Australialaissyntyinen Corey La Barrie tunnettiin Youtubessa julkaisemistaan komediavideoista. Hän oli myös kilpailijana Youtube-sarjassa The Reality House.