U2-yhtyeen Bono täytti 60 – julkaisi 60 kappaletta, jotka pelastivat hänen henkensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1976 perustetun ja sittemmin maailman suosituimpiin rockyhtyeiden joukkoon nousseen U2:n laulaja Bono on täyttänyt vuosia. Tähti vietti sunnuntaina 10. toukokuuta 60-vuotispäiväänsä.

Bono juhlisti syntymäpäiviään internetissä musikaalisella tavalla. Hän julkaisi soittolistan kappaleista, jotka tähden mukaan ovat pelastaneet hänen elämänsä. Kappaleita listalla on tietenkin yhteensä 60.

Soittolistalta löytyy lukuisten eri tyylilajien edustajia usealta vuosikymmeneltä. Mukana on niin David Bowieta, Billie Eilishiä, Public Enemyä kuin Adeleakin. Bono paljasti sivuillaan myös kirjoittavansa jokaiselle listalla olevalle artistille kirjeen, jossa hän kertoo kuinka paljon musiikki merkitsee hänelle.