Jenelle Evansin rantakuvat huhumyllyssä – fanit epäilevät olevan raskaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n Teen Mom -sarjasta maailmanmaineeseen noussut perheenäiti Jenelle Evans on julkaissut kuvia äitienpäivästään nettiin. Hän on kuvissa selkeästi aiempaa pyöreämmän näköinen. Jenelle vietti äitienpäivää rannalla lastensa ja aviomiehensä David Easonin kanssa.

Fanit ovat nyt kysyneet Instagramiin ladatuissa rantakuvissa, onko Jenelle Evans raskaana. Skandaalien pyörteissä viime vuosina ollut nainen on aiemmin kertonut saaneensa hieman lisäkiloja vartaloonsa, mutta tuntee itsensä kauniiksi edelleen. Toisin sanoen nainen tuskin on raskaana, vaikka osa faneista uskookin niin.

Sen sijaan huolestuttavampaa on se, että hän on palannut yhteen arvaamattomasta käytöksestään tunnetun aviomiehensä David Easonin kanssa. Hän haki miehestä avioeroa viime syksynä ja vakuutti keskittyvänsä lastensa kanssa pelkästään hyvinvointiin. Nyt perhe näyttää asuvan yhdessä.