Sabina Särkkä uimapuvussa merellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta viime aikoina kaunotar on nähty lähinnä sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

B O D Y ~ this week’s motivation, because I’ve been so damn lazy

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Kaunotar lomaili hyvissä ajoin ennen koronakriisiä aviomiehensä Ossi Kivimäen kanssa Balilla, josta Sabina julkaisi upeita bikinikuviaan. Tällä kertaa kaunotar on joutunut kriisin vuoksi julkaisemaan arkistonkuvia, joissa hän kuitenkin onnistuu jälleen kerran säväyttämään seuraajansa toden teolla. Mustavalkoisissa kuvissa hänet nähdään esimerkiksi valkoisessa ohuessa uimapuvussa.

View this post on Instagram

last pic 🤍 which one is your favorite?

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on