Seiska: Stefan Therman ja Sofia Belórf suunnittelevat kihlausta – kesähäät tulossa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediassa on ollut ristiriitaista tietoa Suomen kohujulkkisten, Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhteesta. Stefanin on kerrottu pettäneen Martina Aitolehteä Sofian kanssa ensimmäisen kerran jo vuosia sitten. Nykyisen salasuhteen arvellaan jatkuneen kuukausien ajan.

Skandaaleissa ryvettynyt Sofia Belórf on vakuutellut lehdistölle olevansa sinkku ja asuvansa uudessa kodissaan. Hänen vankilassa istuva ex-mies Niko Ranta-aho heitti naisen ulos perheen omistamasta miljoonalukaalista salasuhteen tultua julkisuuteen. Nyt kuitenkin Seiska kertoo, että Sofia asuu Martina Aitolehden kodissa yhdessä Stefanin kanssa Helsingin Eiranrannassa.

Viimeisin paljastus kertoo Sofian ja Stefanin suunnittelevan kihlausta. Lähipiiristä on vinkattu Seiskalle, että pari saattaisi astella vihille jo tänä kesänä. Moni kysyykin, onko tämä todellinen salamarakkaus vai vuosikausien ajan rakkaudeksi syventynyt salasuhde? Martina Aitolehti on tahollaan kääntänyt uuden sivun elämässään. Hänellä ja Stefanilla on yksi yhteinen lapsi.