Danielle painoi 155 kiloa – perheen vaellusreissu muutti kaiken

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Wisconsinista Milkwaukeen kaupungista kotoisin oleva Danielle on kamppaillut painonsa kanssa nuoruudestaan lähtien. Hän yritti laihduttaa viisi vuotta sitten siskonsa häitä varten, mutta menetti motivaationsa pian hääjuhlan jälkeen.

Nyt kaikki on muuttunut. Danielle oli reilu vuosi sitten vaellusreissulla yhdessä siskonsa ja keski-ikäisen äitinsä kanssa. Nainen huomasi hänen paljon vanhemman äitinsä olevan paremmassa kunnossa kuin hän itse. Alkoi muutoksen aikakausi.

Danielle painoi 155 kiloa. Nyt hän on 68 kiloa kevyempi. Hän kokeili siskonsa hääjuhliin ostamaa mekkoa uudestaan päällensä ja hukkui sen kätköihin. Mitä hän sitten teki onnistuessaan laihduttamaan itsensä terveeksi?

Hän muutti ruokavalionsa terveellisemmäksi ja alkoi kuntoilla. Yksinkertaista. Hän on toiminut esimerkkinä muille, että pelkkä laihdutuskuuri ei auta ketään, vaan ihmisten on muutettava koko elämäntapansa. Danielle on kuin uusi ihminen ja paljon ulospäinsuuntautuneempi.