Katie Pricen bikinivartalo kuin miesten päiväunista – kuva villitsee somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suoratoistopalvelu ja tuotantoyhtiö Netflix on solminut sopimuksen povipommi Katie Pricen kanssa. Vararikossa oleva julkkiskaunotar on kertonut elävänsä täyden kalenterin kanssa, koska elämäkertaelokuvan lisäksi hänestä on tekeillä musikaali Lontoon West Endiin.

Nyt Price on esitellyt sosiaalisessa mediassa näyttävää arkistokuvaansa, jossa kurvitar nähdään vesileikeissä yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Kuvansa yhteydessä povipommi Jordan muistelee lomareissujaan ja toivoo pääsevänsä pian taas matkustamaan lastensa kanssa.

Muiden kiireidensä ohella Katie Price esiintyy omassa realityohjelmassaan ja kotiopettaa viittä lasta. Hänen elämästään ei siis kiirettä puutu. Price myönsi taannoin kärsineensä vakavasta päihdeongelmasta, johon sai lopulta apua katkaisuhoidon avulla. Lisäksi hän on katunut uskottomuuttaan.