Michelin-ravintolaan istutettiin mallinukkeja – haluttiin vähemmän tyhjän näköinen

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisillä on ollut suuri vaikutus ravintola-alaan. Yhdysvaltojen Virginiassa ravintolat saavat avata ovensa asiakkaille toukokuun lopussa, kunhan niiden asiakaskapasitettia pienennetään puolella.

Michelin-palkittu The Inn at Little Washington on ottamassa käyttöön jokseenkin erikoisen keinon saadakseen ravintolan näyttämään eloisammalta rajoituksista huolimatta. Osassa ravintolan pöydistä istuu 1940-luvun tyyliin puettuja mallinukkeja. Tarjoilijoita on Today-sivuston mukaan jopa kehotettu palvelemaan paikallisen teatterin puvustajien ehostamia nukkeja.

Ravintolan uutta ilmettä esiteltiin The Inn at Little Washingtonin Instagram-sivulla. Mallinukkeasiakkaihin suhtauduttiin sosiaalisessa mediassa pääosin hämmentynein reaktioin. Osa kommentoijista kuvaili näkyä koomiseksi, toiset puolestaan pitivät mallinukkeja karmivina.