Sara Jean Underwood patikoi puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara tunnetaan nykyisin aktiivisena somettajana ja ulkoilun ystävänä.

View this post on Instagram

Hiking with the fishies 🐟 . 📸 by @stevebitanga

A post shared by Sara Underwood (@saraunderwood) on

Nyt Sara on esitellyt patikointiin valitsemaansa asua, jollaista ei Suomessa kovin usein nähdä. Kaunotar nimittäin suuntasi luontoon patikoimaan äärimmäisen niukoissa keltaisissa bikineissä, jotka eivät juuri peittäneet hänen pakaroitaan.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.