Tätä et tiennyt tarvitsevasi – robottiruohonleikkurin oma talli automaattiovella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesä tuo tullessaan piha- ja puutarhatyöt. Yksi perushommista on ruohon leikkaaminen. Kaikki eivät tästä pidä, joten he hankkivat kotiinsa robottiruohonleikkurin hoitamaan työtehtävän.

Nyt netissä leviää video robottiruohonleikkurista ja sen tallista. Videossa lukee, että ruohonleikkurin oma suoja on tarkoitettu miehelle, jolla on jo kaikkea. Ruohonleikkuri ajaa automaattisesti omaan talliinsa.

Mikä parasta, on tallissa automaattiovi. Ilmeisesti robottiruohonleikkurin latauspiste on myös pikkuisessa tallissa jemmassa, joten se voi kerätä rauhassa voimia seuraavaa leikkauskertaa varten – ja vieläpä sateelta suojassa.

Til manden der tror han har alt ;)

Publiée par Bilmesser.dk – Vi holder dig altid opdateret sur Mercredi 15 avril 2020