Emma Stonella nähtiin vihkisormus – menikö salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvista kuten La La Land ja Superbad tunnetun Hollywood-tähti Emma Stonen oli tarkoitus mennä naimisiin maaliskuussa. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat koronapandemian vuoksi.

Nyt Stonen on huhuttu menneen vaivihkaan naimisiin kihlttunsa, Saturday Night Live -käsikirjoittaja Dave McClaryn kanssa. Tähden vasemman käden nimettömässä sormessa nähtiin nimittäin kultainen vihkisormus hänen esiinnyttyä Rseese Witherspoonin videolla etänä.

Harper’s Bazaar -lehden mukaan kyseessä oli eri sormus kuin hänen helmellä koristeltu kihlasormuksensa. Vaikka näyttelijä ei ole paljastanut ilouutisia julkisuuteen, ehtivät hänen faninsa jo innostua aisasta sosiaalisessa mediassa. Emma Stone nähdään seuraavaksi valkokankaalla 101 Dalmatialaista -pahiksen tarinan kertovan Disneyn Cruella-elokuvan nimikkoroolissa.