Kahvilan koronasuojaus naurattaa – turvaetäisyys hoidetaan kellukkeilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronarajoituksia on jo löysätty joissain Euroopan maissa, jaesimerkiksi Saksassa ravintoloihin on jälleen päästetty asiakkaita. Yksi kahvila on pyrkinyt huolehtimaan turvaväleistä hauskalla tavalla.

Schwerinissä sijaitevan kahvila Rothen asiakkaille jaetaan uimapatukoinakin tunnettuja kellukkeita. Tarkoitus ei ole suinkaan estää asiakkaita hukkumasta vaan muistuttaa, kuinka kaukana muista ihmisistä heidän tulisi pysytellä.

Kahvilan omistaja Jacqueline Rothe kertoo Insider-lehdelle tarkoituksena olevan samalla saada ihmiset hymyilemään vaikeiden aikojen keskellä. Huhtikuun lopussa voimaan tulleiden uusien sääntöjen mukaan alle 800 neliömetrin kokoiset liikkeet saavat olla avoinna, kunhan asiakkaiden turvaväleistä ja hygieniasta pidetään huolta.

 

https://www.facebook.com/302537903117077/photos/a.883946231642905/2863757163661792/?type=3&theater

https://www.instagram.com/p/CAKlndpKCov/?utm_source=ig_embed