Katherine Schwarzenegger hehkuttaa avioliittoaan – paljasti mikä lisää onnellisuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime kesänä avioituneet näyttelijä Chris Pratt ja hänen kirjailija Katherine Schwarzenegger kertovat olevansa suuria keskustelijoita. Pariskunta jakaa ajatuksiaan ja kertoo asioista suoraan aktiivisesti kommunikoiden. Tämä tapa tuo onnea liittoon.

– Olen suuri keskustelija. Avioiduin viime vuoden heinäkuussa. Jatkuva kommunikointi on mahtavin lahja, mitä voi olla kumppanuudessa ja parisuhteessa, aviomiehensä kanssa samanlaiset arvot jakava Katherine Schwarzenegger hehkuttaa The Riveterissa.

He avioituivat vain vuoden seurustelun jälkeen. Chris Pratt on kertonut, että hänen suunnitelmissaan on saada runsaasti jälkikasvua yhdessä rakkaan vaimonsa kanssa. Katherine on toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin ja toimittaja Maria Shriverin tytär.