Gootti-Barbien peiliselfie – narustringit ja teipit nänneissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointitaiteilija Kitty Ink on uhkea silikoniblondi, joka asuu Itävallan Wienissa. Nainen esittelee erikoista tyyliä ja mielellään sosiaalisessa mediassa yltiöseksikkään vivahteen kera. Nyt 46-vuotias glamourmalli on julkaissut aamutuiman peiliselfien.

Naisella on päällään polvisukat, narustingit, vaaleanpunainen korsetti ja raskas meikki. Hänen nänninsä ovat vaaleanpunaisten teippien peittämät. Samalla kuvan taustalla näkyy hänen omintakeinen pukeutumishuone, josta ei säihkettä puutu.

Kitty Ink on maksanut runsaasti rahaa siitä, että näyttää yliampuvan seksikkäältä ja normista poikkeavalta. Hänellä on jättisuuret rinnat, botoxia, useita täyteaineita ja tehty rasvaimuja kehoon. Hän nauttii juhlimisesta, mutta paikkana toimii koronakaranteenin aikana hänen omassa kodissaan toimiva baari.