Riikinkukko karkasi eläintarhasta – poliisi nappasi linnun parittelukutsun avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksi vie, myös eläinten maailmassa. Tämän saivat huomata taannoin amerikkalaiset poliisit, jotka oli hälytetty etsimään eläintarhasta karannutta riikinkukkoa.

Bostonin poliisilaitos sai maanantaina hälytyksen Franklinin eläintarhasta mahdollisesti karanneesta eläimestä. Poliiseja odotti isokokoinen ja hieman pelottavaksikin kuvailtu riikinkukko Snowbank. CNN-uutissivuston mukaan linnuilla on parhaillaan meneillään parittelukausi ja Snowbankin uskotaan karanneen tarhasta kumppanin löytämisen toivossa.

Poliisit keksivät nokkelan keinon saada kiinni kiimainen lintu kiinni. He soittivat internetistä löytämäänsä riikinkukon parittelukutsua puhelimesta. Pian Snowbank saatiin kiinni ja toimitettiin lopulta turvallisesti takaisin eläintarhan aitojen sisäpuolelle.