Hämeen nuorin poliisikoira Patrik sulattaa sydämet somessa: ”Mr Sakari Kaulaote”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisikoirilla on oma vuosikymmenten varrella vakiintunut tärkeä asemansa poliisin toiminnassa, ja nämä virkamiehet ovat usein merkittävässä roolissa esimerkiksi rikollisten ja kadonneiden jäljittämisessä sekä tietenkin myös huumausaineiden ja jopa rahakätköjen paikallistamisessa.

Nyt verkossa on esitelty uusi pienokainen. Suomen poliisi paljasti sosiaalisessa mediassa Hämeen poliisilaitoksen tuoreen tulokkaan, Patrikin, joka on pienestä koostaan huolimatta jo saanut viralliset työvaljaat ylleen testattavaksi. Viralliselta nimeltään nuori herra on Kenkun Mr Sakari Kaulaote.

Tällä viikolla Patrik pääsi jo ensimmäistä kertaa harjoittelemaan yhdessä muiden koirien kanssa. Harjoitusten tiimellyksessä pienokainen pääsi tietenkin ohjaajan turvalliseen syliin hieman rauhoittumaan.