Ihmiset esittävät kadulla olevansa Billie Eilish – laulaja arvosteli matkijan asuvalintaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla julkkiksilla on palkattu kaksoisolento, jonka tarkoitus on välillä harhauttaa paparazzeja ja johdattaa heidät eri paikkaan kuin minne julkkis on oikeasti matkalla. 18-vuotias Billie Eilish ei kuitenkaan lukeudu niihin, jotka ovat palkanneet kaksoisolennon vaan häneksi tekeydytään ilman lupaa.

Billie Eilishin tietoon on tullut sosiaalisen median ja YouTuben avulla, että useammat eri henkilöt ovat alkaneet matkimaan häntä ja esittämään olevansa hän kadulla. Naiset ovat matkineet naisen hiustyylin ja kopioineet myös vaatetyylin, vaikka poptähden mukaan matkijien asuvalinnat eivät olekaan menneet aivan nappiin.

Billie Eilish sivalsi imitoijien asuja hänen omalla Instagram-kanavallaan. Eilish ei näytä pitävän henkilön polvisukista tennareissa, minkä vuoksi hän kommentoikin kuvaa: ”Niin epäkunnioittavaa, että esität olevasi minä ja päätät pukeutua näin”.

Instagram Billie Eilish
Instagram Billie Eilish
Instagram Billie Eilish
View this post on Instagram

FIVE ARE YOU KIDDING

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

View this post on Instagram

thank you for the award @variety 🤎

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on