Mieheni on palkkiometsästäjä -tähti kihloihin – vaimon kuolemasta ei ole vuottakaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -sarjan Duane ”Dog” Chapman jäi leskeksi kymmenen kuukautta sitten hänen Beth-vaimonsa hävittyään pitkän taistelun syövälle. Mies löysi sattumalta uuden rakkauden tuttavapiiristään, kun hän soitti Francie Frane -nimiselle naiselle.

Dog oli soittanut Francie Franelle pyytääkseen hänen aviomiestään Bobia tekemään pihahommia hänen Coloradossa sijaitsevalle tilalleen. Valitettavasti Francie kertoi, että hänen miehensä oli kuollut viime vuonna vain muutama kuukausi ennen Dogin Beth-vaimon kuolemaa. He tapasivat ja rakastuivat.

Nyt pari on mennyt kihloihin vain muutaman kuukauden pituisen seurustelun jälkeen. He kertovat The Sun -julkaisulle 67-vuotiaan Dogin polvistuneen 51-vuotiaan Francien eteen romanttisen kynttiläillallisen päätteeksi. Nainen yllättyi täysin, mutta vastasi myöntävästi kosintaan.

Pariskunta aikoo järjestää suuren hääjuhlan koronaviruspandemian jälkeen. Mukaan tulee Dogin 12 lapsen perheiden lisäksi myös suuri joukko faneja, ystäviä ja sukulaisia. Dog ja Francie ovat molemmat syvästi uskovaisia ja kunnioittavat perinteisiä perhearvoja.