Pia Lambergin bikinitreeni somevideolla – katseltavaa riittää jokaiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosien ajan. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

View this post on Instagram

🍋🍋🍋

A post shared by FITNESS | HEALTH | INSPIRATION (@pialamberg) on

Nyt vuorossa on ollut monille tuiki tarpeellinen treeniohjelma, sillä Lamberg esittelee seikkaperäisesti miten takapuolen saa pidettyä timmissä kunnossa myös kotioloissa karanteenissa. Seikkaperäiset videot on jaoteltu helppotajuisesti, joten jokainen katsoja varmasti ymmärtää mitä kullakin liikkeellä on tarkoitus tehdä.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.