Sofia Richie esitteli kauneusrutiininsa – nämä toimivat herkälle ja öljyiselle iholle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Lionel Richien mallitytär Sofia Richie on aina näyttävä näky hänestä napatuissa kuvissa. 21-vuotias Sofia näyttää virheettömän kauniilta, mutta nyt nainen on näyttänyt Voguen julkaisemalla videolla, että myös hän kärsii iho-ongelmista.

Vogue-lehti on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa Sofia Richie esittelee hänen ihonhoitorutiininsa ja näyttää miten luonnollisen kaunis meikki syntyy. Sofia kertoo, että hänellä on todella öljyinen ja herkkä iho, minkä vuoksi hän valikoi ihonhoitotuotteensa tarkasti ja varmistaa, että ne ovat hellävaraisia ja hänen iholleen sopivia.

Videolla nähdään miten huolellisesti Sofia Richie hoitaa ihoaan erilaisin voitein ja seerumein. Hän paljasti myös sen, että hänen isänsä Lionel Richie on hänen esikuvansa ihonhoidon suhteen. Tyttären mukaan isä on fanaattinen hänen ihonsa ja hiustensa suhteen, minkä vuoksi isästä saakin aina kaverin lähtemään mukaan kasvohoitoon.