Doja Cat lupasi paljastaa rinnat, jos nousee listaykköseksi – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Doja Cat on tehnyt muutaman vuoden ajan nousujohtanteista uraa. Taannoin tähden Say So -kappaleesta julkaistiin remix-versio, jolla vierailee Nicki Minaj.

Doja Cat twiittasi taannoin näyttävänsä rintansa, mikäli Say So nousee listaykköseksi. Lopulta niin kävi, sillä kappale nousi ensimmäisenä naispuolisen rap-duon kappaleena Billboardin Hot 100 -listan ensimmäiselle sijalle. Doja Cat pyörsi sittemmin lupauksensa vilauttelusta.

– Aion nyt olla rehellinen teille. En aio näyttää paljastaa rintojani. Teitä k*setettiin, katsokaa nyt itseänne, räppäri totesi Instagramissa.

Los Angelesista kotoisin oleva Doja Cat, oikealta nimeltään Amalaratna Zandile Dlamini, alkoi julkaisemaan musiikkiaan jo teini-iässä. Suuren yleisön tietoisuuden räppäri saavutti kokopitkillä studioalbumeillaan Amala ja Hot Pink.