Jessica Alba leikkasi tyttäriensä hiukset – ammattilainen neuvoi puhelimitse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Alballa ja Cash Warrenilla on kaksi tytärtä, 11-vuotias Honor ja kahdeksanvuotias Haven. Heillä on myös kaksivuotias poika Hayes. Jessica Alba päätti leikata nyt tyttärensä hiukset itse koulukuvia varten, koska hän ei pystynyt viemään lapsia kampaajalle koronaviruksen vuoksi.

Sosiaalisen eristäytymisen vuoksi moni on päätynyt leikkaamaan ja värjäämään hiuksiaan vaihtelevin lopputuloksin itse kotiolosuhteissa. Nyt myös 39-vuotias Hollywood-kaunotar Jessica Alba leikkasi tyttäriensä hiukset. Näyttelijä julkaisi hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten hiusten leikkaaminen ja muotoilu naiselta onnistui.

Jessica Alba sai puhelimitse hyviä vinkkejä julkkiskampaaja Jen Atkinilta. Alba onnistui tehtävässä melko hyvin, mutta myönsi, että hiusten leikkaaminen oli paljon vaikeampaa kuin hän oli aluksi ajatellut. Tähti alkoikin arvostamaan kampaajia nyt entistä enemmän leikattuaan kärsimättömien tyttäriensä hiukset.