Julianne Hough esitteli keväisen tyylinsä – uusi hiusväri sai ihastelua osakseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough on kertonut nauttivansa sosiaalisesta eristäytymisestä yksin ilman aviomiestään Brooks Laichia. Moni on epäillyt parin avioliiton olevan vaikeuksissa, mutta Julianne Houghin mukaan erossa vietetty aika on tuntunut suorastaan maagiselta.

Nyt 31-vuotias Julianne Hough oli muuttanut tyyliään ja värjännyt hiuksensa viettäessään aikaa kotonaan. Nainen ihastutti sosiaalisessa mediassa kuvalla, jossa hän esitteli juuri värjättyjä kutrejaan. Nainen oli päättänyt muuttaa vaalean tyylinsä keväiseen vaaleanpunaiseen sävyyn, joka oli jätetty tyvestä ruskeaksi.

Julianne Hough sai nopeasti valtavan määrän ihastelevia kommentteja kuvan alle. ”Satumaisia kissafiiliksiä tänään”, nainen itse kirjoitti kuvatekstissään ja kuvaili uutta tyyliään. Naisen valitsema leopardikuosinen paita vielä viimeisteli vaikutelman siitä, että tähti oli houkutellut oman sisäisen kissaeläimensä kuvassa esiin.

View this post on Instagram

Fairy Kitten vibes today 🧚🏼‍♀️😽

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on