Suosikkinäyttelijä Julianne Moore onnistui lupauksessaan – ei ole ostanut mitään uutta vuoteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julianne Moore on tehnyt pitkän uran elokuvanäyttelijänä. Korkeatuloisena tähtenä voisi kuvitella, että naisen kulutustottumuksetkin olisivat sen mukaiset. Nyt nainen on kuitenkin paljastanut, että hän on jättänyt kaiken turhan ostamisen vuodeksi.

Viime vuonna 59-vuotias Julianne Moore teki itselleen lupauksen olla ostamatta mitään uutta kuluvan vuoden aikana. Hän kertoi meikkitaiteilija Gucci Westmanin haastattelussa, että hän päätti olla vuoden ajan ostamatta mitään uusia vaatteita, koruja, meikkejä tai muutakaan asustetta. Yllätyksekseen nainen myös onnistui siinä.

Julianne Moore paljasti, että toisinaan hän koki halua ostaa esimerkiksi uudet kengät. Tällöin hän kuitenkin päätti käydä omat kenkänsä läpi ja sattui monesti löytämäänkin saman tyyliset kuin jotka hän oli ollut aikeissa ostaa. Hän mietti, miksi ei ollut käyttänyt niitä ja usein päätyi sitten antamaan ne eteen päin.