Kaia Gerberin bikinit kuin postimerkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nousujohteista mallin uraa tekevä kaunotar Kaia Gerber sai jalansijan muodin pariin hyvin nopeasti, mistä onkin varmasti kiittäminen hänen äitiään Cindy Crawfordia. Äskettäin nuori kaunotar esitteli julkaisemallaan videolla muita kykyään, joita ovat kitaran soittaminen ja laulaminen.

Nyt Kaia on jättänyt vaihteeksi kitaran sivuun ja suunnannut nauttimaan aurinkoisesta päivästä uima-altaaseen keskellä karanteenia. Nuorella supermallilla on yllään hyvin niukat postimerkin kokoiset bikinit, joissa vilautus oli koko ajan millimetrien päässä. Samalla nähdään hänen paketissa oleva kätensä.

View this post on Instagram

had a little accident but i’m okay!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Musikaalisuuden lisäksi Kaia Gerber on onnistunut nopeasti todistamaan ansainneensa paikkansa muotinäytöksissä, joita nainen onkin jo päässyt tekemään mittavan määrän. Kaia Gerber on myös suosittu tähti sosiaalisessa mediassa ja häntä seuraakin tällä hetkellä jo yli 5,5 miljoonaa fania.