Perheen mökille ilmestyi kokonainen karhuperhe – kuvasivat sisältä harvinaisen touhuilun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsien ja luonnon rauhan lähettyvillä asuvat ihmiset ovat voineet tottua siihen, että he saavat satunnaisesti vierailuja eläimiltä, jotka etsivät pihoilta ruokaa. Usein etenkin omakotitalojen roska-astiat kiinnostavat metsän asukkeja.

Nyt videolla nähdään Tennesseessä Gatlinburgissa tapahtunut tilanne, jossa kokonainen karhuperhe tuli ruoan perässä mökkien pihamaille. Karhujen epäonneksi mökkien roska-astiat olivat kuitenkin lukittujen häkkien sisällä juuri sen vuoksi, että karhut eivät oppisi pitämään roska-astioita vakituisina lounaspaikkoinaan.

Mökillä asustellut perhe onnistui tallentamaan videolleen miten kaksi karhunpoikaa ja kaksi aikuista karhua lähestyivät mökkejä etsiessään ruokaa. Karhut kiersivät pihoja haistellen ja onnistuivat lopulta löytämään roska-astiat. Aikuinen karhu ei kuitenkaan päässyt roskapusseille saakka vahvan lukossa olevan häkin vuoksi.