Syöksykierteeseen ajautunut lapsitähti päihdekuntoutukseen – muodonmuutos näkyi nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla Disneyn The Mighty Ducks – mestarit -elokuvassa näytellyt Shaun Weiss on ajautunut viime vuosina vakavaan syöksykierteeseen. Päihderiippuvuuteen joutunut mies on pidätetty viime vuosina muun muassa myymälävarkaudesta ja murrosta.

41-vuotias Weiss on sittemmin saanut apua ongelmiinsa päihdekuntoutuksessa. Tähden ystävä Drew Gallagher jakoi Facebookissa tuoreen kuvan, joka osoittaa hänen olevan nykyään paremmassa kunnossa. Ero esimerkiksi pidätyskuviin on melkoinen.

– Shaun on mahtavassa uudessa laitoksessa ja voi hyvin. Se on kaikista tärkeintä, Gallagher kertoi kuvatekstissä.

Shaun Weiss teki 1990-luvulla nousujohdanteista uraa The Mighty Ducks -elokuvissa ja lukuisissa tv-sarjoissa. Hänet pidätettiin viimeksi tämän vuoden tammikuussa metamfetamiinin vaikutuksen alaisena tehdystä asuntomurrosta.

 

SHAUN WEISS UPDATE: Shaun is in a great new facility and is thriving! THATS the most important thing.

Publiée par Drew Gallagher sur Jeudi 26 mars 2020