Adriana Lima sykähdyttää bikineissä – julkaisi viettelevän kuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Adriana Lima on tullut monille tunnetuksi yhtenä Victoria’s Secret -alusvaateketjun kauneimmista enkeleistä. Nainen toimii mallina ja useiden kampanjoiden kasvona myös Maybelline New York -kosmetiikkayritykselle. Nyt kaunotar päätti esitellä vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Urheilullisesta bikinivartalostaan tunnettu Adriana Lima julkaisi hänen 12,5 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi kuvia, joissa hän poseerasi kameralle pienissä bikineissä. Kuvan myötä nainen todistaakin olevansa karanteenissakin upeassa kunnossa ja valmis bikinikuvauksiin vaikkapa heti tältä istumalta.

Monien muiden mallien tavoin myös Adriana Lima on saanut koronaviruksen vuoksi viettää nyt enemmän aikaa perheensä kanssa. Normaalisti hyvin paljon matkusteleva nainen kertookin kuvan yhteydessä olevansa kiitollinen siitä, että saa nyt olla omien lähimmäistensä seurassa.