Äiti testasi kaksivuotiaan itsehillintää – jätti lapsen suklaakeksien kanssa huoneeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on viime viikkojen aikana kiertänyt haaste, jossa vanhemmat testaavat lastensa itsehillintää ja kärsivällisyyttä. Haasteessa lasten eteen asetetaan jotakin herkkua, jota lapset eivät kuitenkaan saa heti syödä.

Nyt YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa Archie-niminen kaksivuotias pikkupoika asetetaan kiperän haasteen eteen. Äiti asettelee pojan eteen pöydälle kaksi suklaalla päällystettyä keksiä, jotka näyttävät olevan pojalle suurta herkkua. Äiti pyytää poikaa kuitenkin odottamaan kärsivällisesti, että äiti tulee takaisin vessasta ennen kuin hän saa syödä keksejä.

Äiti on menevinään vessaan ja jättää poikansa keksien kanssa huoneeseen kahden minuutin ajaksi. Archie selvästi himoitsee keksejä, mutta hän kuitenkin malttaa mielensä ja odottaa kiltisti äitiään niin kauan, että hän saapuu takaisin huoneeseen. Archie sai lopulta herkullisen palkinnon, joka oli varmasti odottamisen arvoinen.