Britney Spears oli lapsena epävarma – tunsi olonsa rumaksi ankanpoikaseksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears tunnetaan vaaleana kaunottarena ympäri maailmaa. Nyt nainen kuitenkin avautui siitä miten epävarma hän on lapsena ollut omasta ulkonäöstään. Nainen koki lapsena, että hän ei ollut yhtä nätti kuin muut tytöt.

Britney Spears avautui Instagram-seuraajilleen siitä miten epävarma hän on ollut pienenä. Spears oli lapsena piiloutunut etuhiusten taakse, koska hän oli ajatellut, että vain kauniit tytöt voivat paljastaa oman otsansa. Spears oli ajatellut, että koska hän ei ole niin kaunis kuin missikilpailujen tytöt, hänen tulee piiloutua pitkien etuhiusten taakse.

Laulajatähti on kokenut epävarmuutta myös hampaidensa vuoksi. 38-vuotias Britney Spears kertoi, että hän ajatteli olevansa kuin ruma ankanpoikanen. Nyt tähti kuitenkin harkitsee uudelleen etuhiusten leikkaamista. Hän ei leikkaisi etuhiuksia siksi, että peittelisi kasvojaan, mutta on huomannut, että ne saavat hänet näyttämään nuoremmalta.

View this post on Instagram

I know I need bangs 😜😜 !!!!! Who would have thought bangs could make you look waaaaay younger ?!?! I stopped having bangs in the 3rd grade and I remember like it was yesterday …. it was such a big deal to expose my forehead …. only pretty people in the south could do that and I never felt pretty enough to pull it off. All the beauty pageant girls did it but I never felt beauty pageants were my thing … I had bad teeth and felt like an ugly duckling. I met with a modeling agency but I wasn’t pretty enough so I went home and said, "maybe I can be like the older girls and show my forehead" !!!! I did and it looked sooooo bad but I thought I was gorgeous 🤣 !!!! I think I knew it didn’t look good but I did it because I thought it made me cool …. and I’ve pretty much had it like that ever since !!!! People choose different ways to protect themselves …. when I pull my bangs in front of my head I feel like I’m protected … almost like I’m in 3rd grade again ⭐️💖🌸 !!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on