Ciara näyttävissä bikinikuvissa – laskettu aika lähestyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 34-vuotias Ciara odottaa tällä hetkellä miehensä Russell Wilsonin kanssa kolmatta lastaan, jonka paljasti taannoin olevan poika.

Ciara julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa kameralle mustissa bikineissä ja nauttii auringon lämmöstä ulkona. Kuvissa nähdään jo upeasti pyöristynyt raskausvatsa lasketun ajan ollessa aina vain lähempänä.

Avioparilla on ennestään Sienna-niminen tytär, minkä lisäksi Ciaralla on Future-niminen poika aiemmasta liitostaan. Ciara on harmitellut sosiaalisessa mediassa sitä, että tämän raskauden aikana moni hieno hetki on jäänyt hänen mieheltään kokematta. Koronaviruksen vuoksi Russell ei ole ollut tervetullut esimerkiksi ultraäänitutkimuksiin mukaan eikä ole päässyt näkemään vatsassa kasvavaa lastaan.

View this post on Instagram

The Bump is Bumpin 🥰

A post shared by Ciara (@ciara) on