Temppareiden Vilma synnytyssairaalassa: ”Viimeinen vinkkisi synnytykseen, Bring it on!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen joutuu synnyttämään lapsensa yksin kätilöiden avustamana. Hänen miehensä Juuso Lehmusvyöry ei pääse synnytyssaliin mukaan koronavirusrajoitusten vuoksi. Synnytys on käynnistetty tänään ja supistukset ovat voimistuneet.

– Nyt viimeinen vinkkisi synnytykseen, Bring it on! Kiitos tuesta rakkaat seuraajat, OOTTE parhaita, eikä todellakaan tunnu siltä että olisin yksin, Vilma somettaa muhkean vauvamasukuvan kera.

Nainen on aiemmin myöntänyt kärsineensä synnytyspelosta ja yksin synnyttäminen on yksi hänen suurimmista peloistaan. Hänen miehensä ja lapsen isä Juuso Lehmusvyöry kommentoi kuvaa, että hän seuraa tilannetta etänä. Hän kannustaa tulevan lapsensa äitiä suuren urakan edessä.

– Hyvin se menee kulta, usko itseesi, sä hoidat tän himaan. Mä oon parhaani mukaan täällä sun etätukena ja kaikki muut myös, näytä sille synnytyspelolle kuka on pomo, Lehmusvyöry valaa uskoa Vilmaan.