Kim Kardashian lupasi olla somessa siveellisempi – perui lupauksen heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu kurvikkaasta vartalostaan, jota tähti esitteleekin sosiaalisessa mediassa mielellään. Nainen lupasi aviomiehelleen Kanye Westille vuoden vaihteessa, että hän olisi jatkossa siveellisempi ja pukeutuisi vähemmän seksikkäästi kuvissaan. Kaunotar taisi kuitenkin unohtaa lupauksen välittömästi.

Kim Kardashian perusti alusvaatteita valmistavan Skims-nimisen yrityksen, jonka lanseeraamien tuotteiden mallina 39-vuotias neljän lapsen äiti itse toimii. Kardashian on jälleen ottanut itsestään Skims-alusvaatteissa todella seksikkäitä kuvia, jotka hän on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan.

Kim Kardashian on Daily Mail -sivuston mukaan kommentoinut, että Kanye West tukee häntä kaikessa ja antaa hänen toteuttaa itseään niin kuin hän haluaa. Mies on kuitenkin ilmaissut oman mielipiteensä, jonka mukaan hän toivoisi vaimon julkaisevan vähemmän seksikkäitä ja paljastavia kuvia. Räppärin mukaan seksikkäämpää on omien avujen peitteleminen kuin esitteleminen sosiaalisessa mediassa.