Megan Foxin avioeron takana toinen mies? Uusi komistus jo kainalossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät Megan Fox ja Brian Austin Green ilmoittivat hetki sitten, että he ovat päättäneet erota. Nyt Megan Fox onkin jo yhdistetty uuteen komistukseen kun hänet on nähty viettämässä aikaa Machine Gun Kellyn kanssa.

Machine Gun Kelly ja Megan Fox ovat tunteneet jo vuosia, mutta Foxin avioeron jälkeen ystävysten suhde on lähipiirin mukaan syventynyt. Entinen aviomies on kiistänyt suhteen ja kertonut, että kyse on edelleen vain ystävyydestä. Us Weekly -sivuston lähteiden mukaan 34-vuotias kaunotar on kuitenkin ihastunut ja tehnyt jo lähempää tuttavuutta 30-vuotiaaseen räppäriin.

Megan Fox ja Brian Austin Green ehtivät olla noin kymmenen vuotta naimisissa. He ovat hakeneet avioeroa ensimmäisen kerran vuonna 2015, mutta päätyneet kuitenkin perumaan erohakemuksen. Tällä kerralla pari on vakuuttanut päätöksen olevan lopullinen.