Poliisit etsivät epäiltyä – löysivätkin härskin peltokuvion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rikoksesta etsintäkuulutettua henkilöä etsineet poliisit ovat päätyneet tekemään hieman toisenlaisen löydön. Iso-Britannian Cornwallista sijaitsevalta pellolta paljastui alatyylinen peltokuvio.

Devonin ja Cornwallin poliisit olivat etsineet epäiltyä drone-tiiminsä avulla. Lennokkikamerat paljastivat etsintäkuulutetun sijaan paikalliselle pellolle ajellun valtavan peniksen muotoisen kuvion. Löydös vaikutti tehneen virkavaltaan todellisen vaikutuksen.

– Ilmasta käsin voi nähdä kaikenlaista huikeaa ja joskus joudummekin yllättymään toden teolla! Etsimme poliisia paikoillutta rikollista länsi-Cornwallista ja löysimme hämmästykseksemme tämän epätavallisen taideteoksen, Facebookin Police Drones -tilillä jaetussa julkaisussa luki.

 

It’s absolutely amazing what you see from the air and sometimes we’re caught a bit off guard!Whilst in West Cornwall…

Publiée par Police Drones sur Samedi 16 mai 2020