Shokkipaljastus: Calvin Harrisin sydän pysähtyi – lääkärit pelastivat hengen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilainen DJ ja elektronisen musiikin tuottaja Calvin Harris kärsii sydänsairaudesta. Miehellä saattaa olla vakavia rytmihäiriöitä, ja nyt mies paljastaa ongelmien eskaloituneen hänen menestymisensä huippuvuonna 2014.

– Vuosi 2014 oli mielenkiintoinen. Alkoi sillä, että saavutin Yhdistyneen kuningaskunnan listaykkösen sijan ja loppui siihen, että sydämeni käynnistettiin uudestaan teho-osastolla. Kaikenlaista tapahtui siinä välissä, 36-vuotias mies muistelee Twitterissä.

Monet Calvin Harrisin fanit joutuivat pettymään saman vuoden MTV European Music Awardseissa, sillä Harris perui keikkansa vain 24 tuntia ennen lavalle astelemista. Hän pani elämäntapansa remonttiin kohtalokkaan vuoden päätteeksi ja elää nykyään absolutistina. Aiemmin hän saattoi juoda kaksi viskipulloa illassa.