Halsey kyllästyi seksikkäisiin kuviinsa: ”Tältä oikeasti näytän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey on tunnettu popmusiikkinsa lisäksi sosiaalisessa mediassa myös hyvin näyttävistä kuvistaan. Nyt nainen päätti yllättää seuraajansa kuvilla, joissa tähti paljastaa miltä hän näyttää silloin kun hän ei poseeraa mielestään edustavimmillaan.

Halsey julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän on ilman meikkiä, syö, poseeraa irvistäen ja esittelee pisamiaan. 25-vuotias poptähti kertoi kuvien yhteydessä, että on huomannut julkaisseensa viime aikoina paljon todella seksikkäitä bikinikuvia, minkä vuoksi hän halusi julkaista nyt jotain muuta.

Halseyn mukaan seksikkäiden kuvien jälkeen oli tärkeää, että hän pääsi näyttämään seuraajilleen miltä hän oikeasti näyttää. Fanit ovat kuitenkin kommentoineet kuvia sanomalla, että tähti näyttää edelleen häikäisevän upealta yritti hän poseerata seksikkäästi tai ei.

https://www.instagram.com/p/CAGRXafpXKC/