Kristen Cavallarin realityohjelma lopetetaan – avioerolla odottamattomat seuraukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Very Cavallari -ohjelma on seurannut realitytähti Kristen Cavallarin ja hänen perheensä elämää Yhdysvaltojen Nashvillessa. Sarja on nyt päätetty lopettaa kolmen tuotantokauden jälkeen.

Sarjan lopettamisen syynä on Kristen Cavallarin ja hänen aviomiehensä Jay Cutlerin avioero. Kristen ilmoitti ohjelman loppumisesta sosiaalisessa mediassa. Ex-pariskunta on saanut sovittua lasten huoltajuuteen ja raha-asioihin liittyvät asiat avioerossa.

– Samalla kun aloitan uuden jakson omassa elämässäni, olen päättänyt lopettaa Very Cavallarin. Olen rakastanut sarjan kuvaamista ja olen kiitollinen E! Entertainmentille mahdollisuudesta. Faneille haluan sanoa, että en pysty kiittämään tarpeeksi tuesta ja kannustuksesta kaikkien näiden vuosien aikana. Rakastan teitä, Cavallari kirjoitti Instagramiin.