Mikkelissä kadonnut vanhus olikin vain päiväretkellä – unohti kertoa palvelutalolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi järjesti eilen Mikkelin Graaninkadulla sijaitsevasta palvelutalosta kadonneen 81-vuotiaan vanhuksen etsinnät. Mies oli tavoitettu edellisen kerran maanantai-illalla. Palvelutalon henkilökunta ei saanut vanhusta kiinni puhelimella, joten kadonneesta tehtiin ilmoitus viranomaisille kello 11:30.

Etsintöihin osallistui useita poliisipartioita Tuppuralan alueella. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu varauduttiin kutsumaan mukaan iltapäivällä. Tarkoituksena oli tehostaa vanhuksen etsintää.

Kadonnut mies kaarsi auton kyydillä palvelutalon pihaan kello 16:20. Autoa ajoi hänen 79-vuotias veljensä, Herrat olivat olleet päiväretkellä Helsingissä ja kadonneeksi ilmoitettu oli unohtanut ilmoittaa suunnitelmistaan etukäteen palvelutalon henkilökunnalle ja kotihoidolle.