Sisko kumosi Britney Spearsin eläköitymishuhut: ”Hän tekee musiikkia omalla ajallaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears tunnetaan hyvin pitkästä ja menestyksekkäästä urasta musiikin parissa. Naisen ensimmäisistä hiteistä on aikaa jo 20 vuotta, mutta hän ei ole vieläkään lopettamassa uraansa, vaikka näin onkin jo huhuttu.

Britney Spears ei ole julkaissut uutta musiikkia pitkään aikaan, mikä on saanut aikaan huhuja siitä, että nainen olisi siirtymässä sivuun musiikkiuraltaan. Nyt 38-vuotiaan tähden pikkusisko Jamie Lynn on kuitenkin kumonnut huhut ja vakuuttanut, että isosisko tulee tekemään paluun omalla ajallaan.

Jamie Lynnin mukaan Britney Spears ei ole jäämässä vielä eläkkeelle. Tähdellä ei ole tällä hetkellä uutta musiikkia tuloillaan, mutta Lynnin mukaan nainen kuitenkin tekee uutta musiikkia sitten kun hänestä tuntuu siltä. ”En usko, että omasta intohimostaan voi edes jäädä eläkkeelle”, Jamie Lynn kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan. Tällä hetkellä Britney Spears viettää aikaa kodissaan Los Angelesissa ollessaan karanteenissa koronaviruksen vuoksi.