Realityhottis sänkykuvissa – Vicky Pattison paljasti miksi rakastaa itseään

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosituksi aikoinaan noussut amerikkalainen realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Vicky Pattison on sarjan kuvaamisen jälkeen jäänyt kuuluisuuteen näyttävien somekuvien ja satunnaisten televisioesiintymisien kautta.

Realitykaunotar nähdään nyt todella seksikkäässä kuvassa, jonka tähti on itse julkaissut Instagram-kanavalleen. Kuvassa 32-vuotias tähti esittelee kurvejaan näyttävässä pitsisessä alusasussa, joka on kokonaisuudessaan läpikuultavaa materiaalia.

Kuvan yhteydessä Vicky Pattison korostaa miten tärkeää itsensä rakastaminen ja hyväksyminen on henkisen hyvinvoinnin ja koko mielenterveyden kannalta. Pattison on kyllästynyt kritisoimaan omaa vartaloaan tai siinä näkemiään epäkohtia, minkä vuoksi hän onkin päättänyt keskittyä olemaan kiltimpi itselleen ja rakastamaan omaa peilikuvaansa.

View this post on Instagram

So honoured to be part of the lovely @bouxavenue’s Your Shape, Your Style campaign… ❤️ It is mental health awareness week and it has never been more important to practice love, kindness and positivity… Probably one of the most important of all, and often the one we forget about- is self love. It would be dead easy for me to look at this picture and pick myself apart, focus on the parts of my body I’m not 110% happy with.. But I’m done with being too hard on myself, I’m done with wishing I had smaller thighs or a perkier butt… Instead, I’m going to be a little kinder to me, and learn to love what I see in the mirror.. ✨ Afterall, as women, most of us have been criticising ourselves for years and it hasn’t worked. Maybe if we all try approving of ourselves regardless of our body shape or size… Something amazing will happen 🥰 I must admit, it’s a little bit easier when I’m wearing this cute body from @bouxavenue that nips me in at the waist and keeps the ladies in place (which is by no means an easy task!) 😂😍! Thankyou boux, for letting me be a part of your kindness campaign- whether we’re showing ourselves a little more or sprinkling it around for everyone- we need it more than ever… 💕 Join me and the beautiful @missmalinsara on @bouxavenue ‘s Instagram at 8pm to talk all things love, light, body positivity and mental health… 💕 #brandambassador

A post shared by Vicky Pattison (@vickypattison) on