Ariana Granden kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä – pommi-iskusta kolme vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande piti hiljaiseloa julkisuudesta ja musiikin tekemisestä sen jälkeen kun hänen Manchesterissa järjestetyssä konsertissa tapahtui terrori-isku. Nyt iskusta on tullut kuluneeksi kolme vuotta, mutta tähti on kertonut kärsineensä edelleen sen seurauksista henkisesti.

Ariana Granden konsertin päätyttyä Manchesterissa 22. toukokuuta vuonna 2017 tapahtumapaikalla räjäytettiin pommi, joka tappoi 22 konserttivierasta ja vahingoitti 139 ihmistä. Tapahtumasta selviäminen on ollut naiselle iso prosessi, joka on kesken edelleen.

Ariana Granden manageri Scooter Braun on työskennellyt tähden rinnalla jo useamman vuoden ajan ja paljastanut, että terrori-isku varjostaa naisen arkea edelleen. Braun on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että Grande kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä, jonka tapahtuma hänellä laukaisi.