Miehen paidassa luki: HUUMEETON – pidätettiin huumausainerikoksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana julkaista pidätyskuvia ihmisistä. Hauskat tai irvokkaat otokset lähtevät usein leviämään sosiaalisessa mediassa tai päätyvät uutisten aiheeksi. Niin on käynyt myös Yhdysvaltojen Montanassa kiinni jääneen miehen kohdalla.

Ronald Joseph Gallagher -niminen mies pidätettiin äskettäin huumausaineiden hallussapidosta. Poliisit löysivät 50-vuotiaan miehen hallusta marihuanaa. Lisäksi hän tulee saamaan syytteet virkavallan vastustamisesta ja järjestyshäiriön aiheuttamisesta.

Miehen paidassa lukee pidätyskuvassa: ”DRUG FREE”, eli huumeista vapaa. Pidätyskuva on rajattu tekstiin. The Smoking Gun -julkaisun mukaan punaisella kirjoitetun tekstin alapuolella lukee: ”Koska ne loppuivat eilen”. Gallagherin kohdalla paidan teksti ei pitänyt paikkaansa pidätyshetkellä.

Poliisi