Salma Hayekin rintavako varastaa miesten huomion – kuvakooste ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek on tehnyt Hollywoodissa pitkän ja monipuolisen uran. Uransa alkuvaiheilla hän joutui kuitenkin kohtaamaan väheksyntää ja ennakkoluuloja. Hayek oli opiskellut Meksikossa näyttelemistä, eikä koskaan jättänyt tunteja väliin. Meksikolaisissa telenovela-sarjoissa uransa aloittanut tähti muutti Los Angelesiin 90-luvun alussa.

View this post on Instagram

#tbt inspired by @festivaldecannes

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Sittemmin supertähdeksi lukuisten rooliensa myötä noussut Salma nähdään nyt upeassa kuvakoosteessa, jonka hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa. Kuvissa pääosaan nousee esimerkiksi hänen muhkea rintavakonsa, joka ei tosin ole jäänyt aiemminkaan miljoonilta miehiltä huomaamatta. Eikä jää nytkään.

View this post on Instagram

Happy Sunday – Feliz domingo #happy #sunday

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Roolien löytäminen ei ole ollut Salma Hayekille aina helppoa, eivätkä roolit vastanneet aina Hayekin taitoja. Salma Hayekin läpimurto tapahtui lopulta vuonna 1995 hänen saatua keskeisen roolin Robert Rodriguezin ohjaamassa ja Antonio Banderasin tähdittämässä Desperado-elokuvassa. Sittemmin 53-vuotias tähti on nähty lukuisissa menestyselokuvissa. Hän tähdittää myös tulevaa Marvelin The Enternals -elokuvaa Angelina Jolien kanssa.