Geri julkaisi harvinaisen kuvan – tältä Spice Girls näytti ennen läpimurtoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Geri Horner tunnettiin Spice Girls -tyttöbändin riveissä lempinimellä Ginger Spice. Tuolloin vielä Geri Halliwell -niminen nuori kaunotar teki yhtyeensä hajoamisen jälkeen myös soolouraa. Sittemmin Geri on jo useasti pyrkinyt valmistautumaan yhtyeen näyttävään paluuseen. Nyt Geri on kuitenkin kaivanut kuva-arkistojaan ja julkaissut sosiaalisessa mediassa todellisen herkkupalan.

View this post on Instagram

1994 “ we’re gonna make it happen! “ 🎶 rehearsing -Trinity studios Surrey. 😌

A post shared by geri (@therealgerihalliwell) on

Erityisesti Spice Girls -yhtyeen fanien mieleen lienee valokuva, jota ikuistettaessa muu maailma ei osannut vielä edes aavistaa mitä seuraavana vuonna tulisi tapahtumaan. Kuvassa nähdään nimittäin silloinen Spice Girls -yhtye harjoittelemassa vuonna 1994. Kuva on otettu Surreyssä sijaitsevalla Trinity-studiolla.46-vuotias supertähti jakoi viime syksynä Instagramissa sarjan kuvia, joissa hänen hiuksensa ovat jälleen punaiset yhtyeen paluun johdosta. Geri myönsi lopputuloksen pelottaneen häntä, sillä viimeksi hän oli punapää yli 20 vuotta sitten. Geri Hornerin sukunimi oli vielä Spice Girls -vuosina Halliwell. Vuonna 2014 hän meni naimisiin Formula 1 -tallipäällikkö Christian Hornerin kanssa, minkä myötä hän vaihtoi sukunimensä.

View this post on Instagram

Return of Ginger? #HouseofGinger #spiceworld2019 👩🏻‍🦰 👑

A post shared by geri (@therealgerihalliwell) on