Temptation Islandin Mira yllätyskäänteestä: ”Tämän ei todellakaan pitänyt mennä näin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset realityviihteen ystävät ovat saaneet viime viikkoina seurata Temptation Island Suomi -ohjelmassa joukkoa nuoria suomalaisia seurustelevia ja sinkkuja taistelemassa viettelyksiä vastaan. Eräs pareista oli Mira ja Valto, joita pidettiin tuotantokauden alussa varmimpana puhtain paperein selviytyjänä. Kauden puolivälin jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua, kun peitto alkoi heilua.

Nyt Mira on julkaissut sosiaalisessa mediassa koskettavan avautumisen siitä miten hän itse koki Temptation Islandin houkutukset ja niihin lankeamisen. Miran ”From Hero to Zero” -otsikolla alkava kirjoitus maalaa kuvan suurista tunnekuohuista.

– Aluksi kaikki oli vaan fun&games, kunnes ensimmäinen hallitsematon itku pääsi jo ennen puolta väliä. Tästä se henkisen pahan olon kierre alkoi, joka johtui yksinomaan omista käsittelemättömistä asioistani ja traumoista. Olin kantanut hiljaa sisälläni taakkaa, joka purkautui äärimmilleen vietynä pahimmalla mahdollisella tavalla. Toki mikään ei oikeuta minua moraalittomaan tekooni enkä aio sitä puolustellakaan. Haluan vain sanoa, kuinka jokaisen virheen takana on jokin syy-seuraussuhde. Mikään ei valitettavasti ole niin mustavalkoista, kun sen äkkiseltään haluaisi uskoa, Mira kirjoittaa.

Erityisen paljon huomiota sosiaalisessa mediassa on saanut kirjoituksen osuus, jossa Mira käsittelee tapahtuneesta valehtelemista. Kuten katsojat jo aavistivat, oletti hän, ettei tuotantotiimi ollut saanut tallennettua materiaalia intiimeistä puuhista. Näin ei kuitenkaan ollut.

– Ja isoin kysymys kuuluukin: Miksi valehtelin asiasta? Tajusin liian myöhään, kuinka minulla on kamalan myrkyllinen, opittu käyttäytymismalli: jos teet jotain väärin, puhu paskaa niin kauan kunnes, jos ja kun jäät kiinni. Olen tehnyt sitä lapsesta asti selviytymiskeinona, joten automationa kielsin taas paniikissa ihan kaiken. Rehellisesti luulin, ettei mitään materiaalia tästä ollut taltioitu (se kuuluisa välipäivä) ja olisin voinut säästää meidät molemmat julkiselta nöyryytykseltä. Asia oltaisiin voitu käsitellä kahdestaan ilman ylimääräisiä ihmisiä. Tämän reissun ei ikinä koskaan todellakaan pitänyt mennä näin.