Autoilija ikuisti hämmentävän näyn – bajamaja kaahasi maantiellä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bajamajoinakin tunnettuja ulkokäymälöitä on totuttu näkemään lähinnä kesäisten ulkoilmatapahtumien yhteydessä. Tuoreella viraalivideolla sellaiseen törmätään kuitenkin taatusti odottamattomassa tilanteessa.

Liveleak-palvelussa jaetulla lyhyellä mutta sitäkin koomisemmalla videolla autoilija päätyy eräänä kauniina päivänä todistamaan hämmentävää tilannetta. Hänen edessään kiitää ulkokäymälä hurjalla vauhdilla keskellä autotietä.

Video herättää huomattavasti enemmän kysymyksiä kuin tarjoaa vastauskia. Arvoitukseksi jää esimerkiksi missä päin maailmaa yllättävä näky kuvattiin ja se, millä tavalla käymälä oli saatu kaahaamaan pitkin kaupunkia. Viranomaisten hyväksymästä katulaillisesta kulkuneuvosta tuskin on kyse.