Fitness-guru ei pidä sixpackia tärkeänä – vaatii liikaa uhrauksia

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chontel Duncan on kunto-ohjaaja ja fitness-tähti, jolta moni kysyy sosiaalisen median kautta neuvoja liikuntaan ja ruokavalioon liittyen. Eniten kysymyksiä nainen saa vatsalihaksiin liittyen. Moni tuntuu unelmoivan rautaisista vatsalihaksista, mutta Duncanin mukaan useiden kohdalla unelma voi olla melko epärealistinen.

Duncan haluaa ajatella, että mikä vain voi olla mahdollista saavuttaa mikäli ihminen haluaa nähdä paljon vaivaa unelmiensa eteen. Chontel Duncan pyytää kuitenkin seuraajiaan ja asiakkaitaan miettimään, että pystyvätkö he elämään mielekästä ja laadukasta elämää tavoitellessaan täydellisiä vatsalihaksia.

Osalla ihmisistä on niin hyvät geenit, että vatsalihakset tulevat helposti esiin. Toisilla ihmisillä rasva haluaa pitää kuitenkin niin tiukasti kiinni keskivartalosta, että lihasten esiin saamiseksi pitäisi tehdä todella kovasti töitä. Tämä vaatisi todella niukalla ruokavaliolla pysymistä, minkä vuoksi Duncan kehottaakin ihmisiä miettimään, onko unelmien vatsalihasten tavoittelu terveellinen tavoite. Tavoitteeksi kannattaisi ulkonäköön liittyvien asioiden sijaan ottaa lihasvoimaan ja terveyteen liittyviä parannuksia.

https://www.instagram.com/p/CAXeyxAlLEm/

https://www.instagram.com/p/CAFalreFj8x/

https://www.instagram.com/p/B_7Szd7lJpw/